Хочу запитати про квартиру
Хочу запитати про квартиру
У вас є власне житло? Які методи безпеки ви використовуєте? Я думаю може оформити страхування? Чи можна все зробити онлайн? Не хочу їхати в офіс...
Re: Хочу запитати про квартиру
У вас є власне житло? Які методи безпеки ви використовуєте? Я думаю може оформити страхування? Чи можна все зробити онлайн? Не хочу їхати в офіс...
Я дуже серйозно ставлюся до питання безпеки. Спочатку поставили сигналізацію і відеоспостереження — це базові речі, які вже дають спокій. Але з часом стало зрозуміло, що навіть найкраща система не застрахує від форс-мажорів типу пожежі, залиття чи навіть стихії. Тому було вирішено додатково оформити страхування квартири.
Чесно скажу, не хотілося витрачати час на поїздки по офісах і заповнення купи паперів, тим паче зараз можна оформити оформити страхування квартири онлайн це абсолютно реально і займає максимум пів години. Головне — правильно підібрати програму страхування, бо пропозицій багато і важливо розуміти, що саме покриває поліс.
Від себе додам — краще витратити трохи часу зараз, ніж потім нервувати і рахувати збитки. Страхування — це та сама підтримка, про яку не думаєш щодня, але яка дуже рятує в непередбачуваний момент.
-