Допоможіть згадати чіти для San Andreas
Допоможіть згадати чіти для San Andreas
Шановні форумчани, доброго дня! Колись у школі я знав усі чіти на пам’ять, а тепер уже підзабулося. Пограв трохи без кодів, але зрозумів, що хочеться знову «побешкетувати» в грі. Чи не підкажете, де можна знайти повний список кодів для GTA: San Andreas?
-
Lovelas
- Ветеран
- Статус: Не в сети
Re: Допоможіть згадати чіти для San Andreas
Я завжди вважав, що справжнє задоволення від GTA: San Andreas отримуєш не лише тоді, коли виконуєш місії, а й тоді, коли даєш волю фантазії. Саме чіт коди https://gameverse.com.ua/guide/all-chea ... n-andreas/ дозволяють робити з гри справжній майданчик для експериментів: хочеш – змінюй погоду, хочеш – викликай літаки, а хочеш – створюй хаос на вулицях. Це робить гру нескінченною і завжди новою. Найзручніше те, що зараз усі коди можна знайти в одному місці на порталі Gameverse, у спеціальному гайді. Там є не тільки список, а й можливість доповнювати його новими кодами завдяки коментарям користувачів. Автор постійно підтримує матеріал у актуальному стані, що додає йому цінності. Я дуже задоволений, що натрапив на цей ресурс, бо тепер можу швидко знаходити потрібні чіти і робити свій ігровий процес ще цікавішим. Рекомендую спробувати кожному гравцю, хто любить експерименти і драйв.
-